Млинці з пряними травами, сиром (творогом) і кедровими горішками
Млинці з пряними травами, сиром (творогом) і кедровими горішками

Млинці з пряними травами, сиром (творогом) і кедровими горішками

  

14 Грудня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)
Гастрономъ 2004 №2 (25) Февраль

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно кукурудзяне - 100 г

Молоко - 150 мл

Сир (творог) - 300 г

Яйця - 2 шт.

Дріжджі - 15 г

Масло вершкове - 50 г

Лимон - 1 шт.

Пряні трави - 1 пучок

Кедрові горішки очищені - 3 ст. ложки

Часник - 2 зубчики

Мак - 1 ст. ложка

Олія - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Дріжджі розвести в 1 ст. ложці теплого молока. Кукурудзяне борошно змішати з рештою холодного молока. Ввести розведені дріжджі, потім - яйця. Посолити і поперчити.

2У зелені видалити товсті стебла, вимити її, обсушити, дрібно нарізати. Часник очистити і вичавити крізь прес або дрібно порізати. Кедрові горішки подрібнити.

3Горішки та часник підсмажувати на вершковому маслі декілька секунд на середньому вогні. Зняти з вогню, полити соком лимона, посолити і поперчити.

4Змішати горішки з сиром (творогом) і поставити в холодильник.

5У тісто для млинців ввести нарізану зелень.

6Спекти товсті млинці на змащеній олією сковороді.

7Подавати теплі млинці з дуже холодним сиром (творогом), посипавши зверху маком.

00:00

Nutrition Facts

Calories322 ккал
Protein20 г
Total Fat16,4 г
Total Carbohydrates23,5 г