200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 2 порції
Ingredients
Апельсини - 2 шт.
Цукрова пудра - 1 ст. ложка
Сир (творог) знежирений - 200 г
Молоко згущене - 1 ст. ложка
Вершки нежирні збиті - 2 ст. ложки
Directions
1Апельсини обдати окропом. З половини одного апельсина зняти за допомогою дрібної тертушки цедру, потім апельсин очистити, розділити на дольки, видалити плівки, посипати цукровою пудрою. Другий апельсин, не очищаючи, нарізати тонкими кружальцями.
2Сир (творог) протерти крізь сито, змішати зі згущеним молоком, додати вершки та збити масу до кремоподібного стану.
3Кружальця апельсинів розкласти по тарілках, зверху викласти сирний крем, прикрасити апельсиновими дольками та посипати цедрою.