1Очистити цибулю та нарізати її маленькими кубиками. Відварити рис до напівготовності. Змішати м'ясний фарш, яйце, цибулю, рис, чорний мелений перець та сіль. Сформувати з готового фаршу тефтелі та обваляти їх у борошні.
2На дно нагрітої мультиварки налити олію та викласти тефтелі. Включити режим «Випічка» та обсмажувати тефтелі з обох сторін по 10 хвилин.
3СОУС: У склянку гарячої води покласти томатну пасту та сіль, розмішати.
4Вилити томатний соус в тефтелі та включити режим «Тушкування» на 15 хвилин.
5Потім в залишки теплої води покласти сметану й 1 ст. ложку пшеничного борошна, перемішати і теж вилити в тефтелі. Продовжувати готувати страву в тому самому режимі ще 20 хвилин.