200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 12 порцій
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Цукор - 75 г
Розпушувач - 1 ст. ложка
Молоко знежирене - 1 склянка
Яйця - 1 білок
Яблука - 2 шт.
Банани - 2 шт.
Олія - 15 мл
Волоські горіхи - 50 г
Directions
1Яблука очистити від шкірки, видалити серцевини з насінням, нарізати м'якоть дрібними кубиками.
2Покласти яблука в сотейник, додати трохи води і готувати на слабкому вогні до розм'якшення.
3Варені яблука протерти крізь сито.
4Банани очистити від шкірки, нарізати кружальцями та подрібнити у блендері.
5Ядра горіхів дрібно нарубати.
6Борошно, цукор і розпушувач просіяти в миску середнього розміру. Молоко змішати з білком, яблучним і банановим пюре та горіхами. Вилити суміш в борошно та вимісити до однорідної маси.
7Форми для кексів, змащені олією, наповнити тістом і поставити в розігріту до 200°C духовку на 15 хвилин.
8Готові кекси вийняти з формочок, викласти на блюдо і подати на стіл.