Пиріг сирний з червоним перцем
Пиріг сирний з червоним перцем

Пиріг сирний з червоним перцем

    ,

27 Грудня, 2019

Школа гастронома 2014 №2 (244) Январь - Уютные каникулы: вкусные блюда без труда и забот

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Яйця - 5 шт.

Бринза - 500 г

Сир (чеддер, гауда) - 200 г

Олія оливкова - 125 мл

Масло вершкове - 150 г

Перець солодкий червоний - 2 шт. великих

Розпушувач - 2 ч. ложки

Сіль

Directions

1Нарізати вершкове масло невеликими шматочками та розтопити на середньому вогні. Трохи остудити.

Пиріг сирний з червоним перцем

2Просіяти в миску борошно з дрібкою солі та розпушувачем. Окремо трохи збити яйця і оливкову олію. Перелити яєчну суміш у борошно, додати розтоплене вершкове масло та перемішати.

Пиріг сирний з червоним перцем

3Натерти сир на крупній тертушці. Бринзу розкришити виделкою. Солодкий перець розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати невеликими кубиками. Додати в тісто сир, бринзу та солодкий перець і перемішати.

Пиріг сирний з червоним перцем

4Розігріти духовку до 190°С. Застелити невелике деко папером для випічки та вилити тісто. Розрівняти поверхню за допомогою лопатки. Поставити пиріг в духовку та пекти 35‑40 хвилин. Він має піднятися і зарум'янитися.

Пиріг сирний з червоним перцем

5Подавати пиріг як самостійну страву з легким зеленим салатом і червоним вином. Його краще їсти теплим, холодним він втрачає половину свого смаку й аромату.

Пиріг сирний з червоним перцем

00:00