тістечко
тістечко

Тістечко кавове

    

30 Грудня, 2019

Вкусные пирожные

Ingredients

Борошно - 1 склянка

Цукрова пудра - 1 склянка

Яйця - 6 шт.

Оцет 6% - 0,5 ст. ложки

ДЛЯ КАВОВОГО КРЕМУ:

Яйця - 6 білків

Цукор - 3,5 склянки

Масло вершкове - 250 г

Кава розчинна

Ванілін

ДЛЯ КАВОВОЇ ГЛАЗУРІ:

Цукор - 1,5 склянки

Вода - 250 г

Оцет 6% - 0,5 ст. ложки

Кава розчинна

Directions

1Збити жовтки з цукровою пудpою у пишну масу, додати оцет, зверху покласти борошно та збиті білки, обережно вимішати.

2Викласти масу на деко, вистелене змащеним маслом папером, розрівняти і випікати в духовці з середнім жаром.

3КАВОВИЙ КРЕМ: Розмішати білки з цукром, поставити на паpову баню та збити в круту піну. Зняти з вогню й остудити до температури парного молока. Масло змішати з розчинною кавою та ваніліном, розтерти і додавати в крем по 1 ст. ложці.

4ГЛАЗУР: З цукру та підкисленої води зварити сироп, залити ним розчинну каву та гарненько перемішати.

5Готовий бісквіт остудити, розрізати по горизонталі на два пласти, скропити кожен пласт неміцною солодкою кавою, покласти 2/3 крему, накрити верхнім пластом і покрити глазур'ю.

6Коли глазур застигне, розрізати пласт на квадратні тістечка та через насадку з візерунком прикрасити залишками крему.

00:00