Спред чізкейковий пікантний з чеддером
Спред чізкейковий пікантний з чеддером

Спред чізкейковий пікантний з чеддером

    

31 Грудня, 2019

Canadian Living. Holiday Entertaining 2016

  • Cook: 5 hrs
  • Yields: приблизно 2 склянки

Ingredients

Сир вершковий - 1 упаковка 250 г

Яйця - 1 шт.

Сир Чеддер старий подрібнений - 0,5 склянки

Цибуля шалот - 1 шт.

Перець каєнський - 0,25 ч. ложки

Паприка копчена - 0,25 ч. ложки

Горіхи пекан подрібнені та підсмажені - 0,5 склянки

Чатні персиковий або манговий - 0,5 склянки

Directions

1Цибулю шалот натерти на тертушці.

2У мисці збити вершковий сир кімнатної температури до пухнастості. На невеликій швидкості вбити в яйце, добре збити, часто знвмаючи масу зі стінок миски. Додати Чеддер, шалот, каєнський перець і копчену паприку.

3Змішати горіхи пекан з чатні; розмішати половину у сирній суміші.

4Застелити роз’ємну форму діаметорм 22‑23 см (600 мл) пергаментним папером. Викласти сирну масу, зверху розподілити залишки суміші чатні з пеканом.

5Помістити форму у цетр великого шматка фольги; загнути фольгу вгору на сковороду. Помістити у велику каструлю; налити достатньо гарячої води у велику каструлю, щоб форма з фольгою піднялась на 2,5 см.

6Випікати в духовці при 150°С, доки поверхня не втратить блиск, краї не затверднуть, а серединка не буде ще трохи коливатися - приблизно 1 годину 15 хвилин. Виключити духовку. Одразу провести ножем по краям пирога. Дати охолонути в духовці протягом 1 години.

7Вийняти форму з фольгою з води та перенести на стійку; зняти фольгу і дати повністю охолонути - близько 2 годин.

8Подавати з асортиментом крекерів і скибочками багету.

9Можна зберігати під кришкою у холодильнику до 4 днів.

практичний час : 20 хвилин

  • 2% кальцію
  • 1% заліза
  • 4% вітаміна А
  • 1% фолатів
00:00

Nutrition Facts

Caloriesблизько 57 ккал в 1 ст. ложці
Sodium90 мг
Potassium26 мг
Protein1 г
Cholesterol16 мг
Sugar3 г
Total Fat5 г
Saturated Fat2 г
Total Carbohydrates3 г