Школа гастронома 2013 №4 (222) Февраль - Мясной фарш
Cook: 35 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Яловичина - 400 г м'якоті
Свинина - 350 г м'якоті
Хліб білий без скоринки - 200 г
Молоко - 0,5 л
Цибуля - 1 шт. велика
Часник - 2‑3 зубчики
Яйця - 2 шт.
Шпик копчений - 50 г
Петрушка - 1 ст. ложка зелені
Кріп - 1 ст. ложка зелені
Чебрець - 1 ст. ложка зелені
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Сіль
Перець чорний мелений
Олія для обсмажування
Directions
1М'ясо вимити, ретельно обсушити і пропустити через м'ясорубку.
2Хліб розламати на декілька частин і замочити в молоці. Коли хліб розмокне, трохи його віджати і додати до м'ясного фаршу.
3Цибулю та часник очистити і нашаткувати. Зелень подрібнити.
4Шпик нарізати невеликими кубиками й обсмажувати на сковороді в 1 ст. ложці розігрітої олії на середньому вогні до утворення шкварок, приблизно 10 хвилин.
5Додати цибулю, часник і зелень і обсмажувати 2 хвилини.
6Викласти суміш у м'ясний фарш. Перемішати.
7Додати яйця, сіль і перець. Ще раз ретельно перемішати.
8Накрити фарш харчовою плівкою і поставити в холодильник на 30‑40 хвилин.