Квасоля з перцем чилі
овочеві страви, сніданки мультиварка
11 Січня, 2020
100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 30 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Квасоля консервована - 440 г
Томати консервовані у власному соку - 440 г
Томатна паста - 100 г
Перець болгарський солодкий - 1 шт.
Цибуля - 1 шт. середня
Перець чилі - 2 шт. невеликих
Часник - 2 зубчики
Цукор коричневий - 1 ч. ложка
Олія - 1 ст. ложка
Паприка мелена - 1 ч. ложка
Кінза свіжа - 1 невеликий пучок
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Перець чилі очистити від насіння та нарізати тонкими кільцями. Часник дрібно порубати. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Болгарський перець очистити від насіння та перегородок і нарізати кубиками. Томати розім'яти виделкою.
2Вибрати в мультиварці режим «Смаження». На дно чаші налити олію та розігрівати її 1 хвилину. Обсмажувати цибулю 2 хвилини.
3Додати часник і перець чилі й обсмажувати 3 хвилини.
4Висипати в чашу болгарський перець. Готувати ще 5 хвилин.
5Консервовану квасолю промити і всипати в чашу. Додати подрібнені помідори і томатну пасту. Додати коричневий цукор, паприку, сіль, перець і готувати 10‑12 хвилин з відкритою кришкою.
6Дрібно посікти кінзу та посипати нею блюдо при подачі.