Пеньочки з грибочками закуски, страви з грибів, страви з м'яса духовка 12 Січня, 2020 Ingredients Свининa - 250 г Гриби (печериці) - 50 г Яйця - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Борошно пшеничне - 30 г Сухарі панірувальні - 40 г Олія для фритюру Зелень - 1 пучок Сіль Перець чорний мелений Directions1Збити яйця, додати нарізану зелень.2Додати борошно і все ретельно змішати.3Обсмажити цибулю і гриби на розігрітій сковороді. Потім додати їх в яєчно-борошняну суміш. Перемішати все.4Вилити суміш на сковороду й обсмажити з двох боків омлет.5Відрізати свинячий биток і добре відбити його з двох боків. Посолити та поперчити за смаком. Зверху викласти омлет і згорнути щільним рулетом.6Рулетик сколоти зубочистками.7Запанірувати рулет спочатку в борошні.8Потім вмочити в яйце і обваляти в сухарях.9Обсмажувати рулетики у фритюрі 10 хвилин.10Щоб повністю бути впевненими в готовності рулету, відправити його в духовку, хвилин на 15‑20, прикривши фольгою.11Шпажки зняти, нарізати рулет на «пеньки». Прикрасити страву зеленню.12Подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді. 00:00