Гриби з рисом і помідорами
Гриби з рисом і помідорами

Гриби з рисом і помідорами

  , ,   ,

23 Січня, 2020

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби свіжі - 400 г

Цибуля ріпчаста

Помідори - 400 г

Томатна паста - 30 г

Перець чорний мелений

Сіль

Петрушка - зелень

Рис - 150 г

Directions

1Свіжі гриби очистити, промити, нарізати соломкою та припустити в невеликій кількості підсоленої води.

2Нарізати соломкою ріпчасту цибулю, помідори ошпарити, зняти шкірку, нарізати кружальцями.

3В антипригарний посуд покласти помідори, додати цибулю, томатне пюре, перець, сіль за смаком і тушкувати на слабкому вогні.

4Коли рідина випарується, влити в посуд грибний відвар, довести до кипіння, покласти рис, гриби, зелень петрушки. Все ретельно перемішати і запекти в духовці до готовності.

00:00