Салат-коктейль з телятиною відвареною та фундуком салати святкове 4 Лютого, 2020 100 лучших рецептов праздничных салатов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Телятина або яловичина (товстий край) - 300 г Яйця - 8‑10 шт. перепелиних або 4 шт. курячих Яблука - 1 шт. Чорнослив - 100 г Сир твердий (наприклад, російський) - 100 г Майонез низькокалорійний - 100 г Фундук - 2 ст. ложки рубаного Лавровий лист - 1‑2 шт. Перець чорний - 3‑4 горошини Сіль Directions 1Покласти телятину в киплячу підсолену воду, додати лавровий лист і перець. Варити 40 хвилин. Охолодити і нарізати м'ясо тонкою соломкою. 2Перепелині яйця відварювати в киплячій підсоленій воді 4 хвилини, опустити в холодну воду. 3Очистити яйця, нарізати дольками. Очистити яблуко від насіння та шкірки, нарізати соломкою. Натерти сир на крупній тертушці. 4Нарізати чорнослив соломкою (пересушений попередньо замочити в гарячій воді на нетривалий час). 5Підсушити лісові горіхи на сухій сковороді. Порубати горіхи ножем (можна трохи подрібнити за допомогою блендера). 6Викласти салат довільними шарами в порційний посуд. Полити майонезом, посипати зверху фундуком. 00:00