Варення журавлинне з яблуками консервація 7 Лютого, 2020 Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Советы бабушки Агафьи / Умная усадьба) Ingredients Журавлина - 1 кг Яблука - 200‑500 г Цукор - 1,6‑1,9 кг Вода - 2 склянки Внільний цукор - 12 г Лимон - цедра або Кориця - шматочок Directions 1Поставити варити варення з журавлини. 2Солодкі яблука очистити від шкірки та, видаливши серцевину, нарізати дольками. Опустити яблука на 8‑10 хвилин в киплячу воду. 3Незадовго до закінчення варіння варення з журавлини додати в нього скибочки яблук. 4Перед самим закінченням варіння додати у варення ванільний цукор і корицю або лимонну цедру, натерту на тертці. 5Фасувати та зберігати варення звичайним способом. 00:00