Пончики
Пончики

Пончики

  

13 Лютого, 2020

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 10 шт.

Ingredients

Борошно - 250 г + 15 г на підпорошування

Дріжджі сухі - 10 г

Яйця - 1 шт.

Молоко - 125 мл

Масло вершкове - 30 г

Олія - 500 мл для фритюру

Цукрова пудра - 50 г

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

1Просіяти пшеничне борошно через сито. Можна кілька разів. Додати сухі дріжджі. Всипати сіль, цукор. Вбити яйце. Додати вершкове масло кімнатної температури. Влити молоко. Добре вимісити тісто, дати постояти близько 1 години для підйому.

2Сформувати кульки однакового розміру (10 шт.) на посипаній борошном поверхні.

3Добре розігріти в каструлі олію, обсмажити пончики до темно-коричневого кольору. Викласти їх на серветку, щоб увібрався зайвий жир.

4При подачі посипати цукровою пудрою.

00:00