Баклажани тушковані (у сметані)
Баклажани тушковані (у сметані)

Баклажани тушковані (у сметані)

    ,

14 Лютого, 2020

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Баклажани - 1 кг

Сіль

Вода - 200 мл

Борошно пшеничне - 70 г

Маргарин - 50 г

Сметана - 300 мл

Петрушка - зелень

Directions

1Баклажани очистити від шкірки, нарізати кружальцями, покласти на 5 хвилин в гарячу підсолену воду, потім відкинути на сито.

2Баклажани посолити, обваляти в пшеничному борошні й обсмажити на сковороді з жиром з обох боків.

3Потім викласти в пароварку, додати воду, нагріти, додати сметану, закрити кришкою і тушкувати 30 хвилин.

00:00