Баклажани, запечені з помідорами та волоськими горіхами
Баклажани, запечені з помідорами та волоськими горіхами

Баклажани, запечені з помідорами та волоськими горіхами

  ,   

19 Лютого, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баклажани - 2 шт.

Помідори - 2‑3 шт. великих

Сир твердий (наприклад, російський) - 100 г

Волоські горіхи - 50 г

Часник - 2 зубчики

Майонез - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Сіль велика для видалення гіркоти баклажанів

Базилік - зелень

Directions

1Баклажани нарізати кружальцями завтовшки 1‑1,5 см. Посипати їх крупною сіллю, так видалиться зайва гіркота.

2Нарізати помідори кружальцями завтовщки 0,5 см. Натерти сир на крупній тертушці. Подрібнити часник.

3Промити баклажани, видаливши зайву сіль, обсушити на паперовому рушнику. Змастити зверху кружальця баклажанів майонезом, викласти на них помідори та посипати часником. Полити майонезом і посипати тертим сиром. Покласти на кружальця зверху посередині по половинці волоського горіха.

4Змастити дно чаші мультиварки олією. Помістити баклажани в мультиварку. Вибрати режим «Випічка», готувати 15 хвилин.

5При подачі прикрасити зеленню базиліку.

00:00