Салат уолдорф з яблук, селери, винограду й горіхів
Салат уолдорф з яблук, селери, винограду й горіхів

Салат уолдорф з яблук, селери, винограду й горіхів

  

20 Лютого, 2020

fresco 2013 №1 Листопад

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яблука - 4 шт.

Селера - 3‑4 стебла

Виноград зелений - 200 г

Майонез - 3 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Зелена цибуля - 2 ст. ложки

Волоські горіхи - 100 г

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Стебла селери почистити і нарізати впоперек тонкими пластинами.

2Яблука розрізати начетверо і видалити серцевину, нарізати кубиками. Виноград розрізати навпіл і вибрати зернята.

3Покласти яблука, селеру й виноград у салатницю, заправити майонезом, лимонним соком, свіжозмеленим перцем і сіллю. Додати горіхи, притрусити подрібненою зеленою цибулею.

00:00