фрикадельки
фрикадельки

Їжачки м’ясні

    

9 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Фарш - 1 кг (50% яловичина, 50% свинина)

Рис - 250 г

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Вода - 2 мультисклянки

Сметана

Перець

Сіль

Directions

1Сформувати кульки з фаршу, рису, яєць і дрібно нарізаної ріпчастої цибулі. Посолити та поперчити.

2Змішати томатну пасту та сметану, щоб вийшов соус.

3Викласти кульки в чашу мультиварки, залити соусом, влити воду та включити режим «Тушкування» на 1,5 години.

00:00