2У невеликій мисці змішати мелений перець анчо чилі, несолодкий какао-порошок, кошерну сіль і чорний перець.
3Змастити обидва боки стейків олією. Посипати сумішшю переців, втираючи пальцями.
4Підготувати гриль для непрямого тепла з використанням піддону для стікання рідини. Покласти стейки на піддон. Смажити під кришкою над непрямим середнім жаром для слабкої прожарки (medium rare) 25‑30 хвилин (145°F - 63°С) або для середньої прожарки (medium) 30‑35 хвилин (160°F - 71°С), повертаючи один раз.
5Обгорнути стейки фольгою і дати постояти 15 хвилин.
2Смажити манго без кришки над середнім жаром 4 хвилини, повертаючи один раз.
3У кухонному комбайні змішати в імпульсному режимі смажене манго та розм'якшене масло до майже гладкості.
4Ложкою викласти суміш на лист пластикової обгортки та сформувати в рулет 20 см. Загорнути та охолоджувати 2 години або доки не стане тримати форму.
Підготовка: 30 хвилин
Охолодження: 2 години
Смаження: 25 хвилин
Настоювання: 15 хвилин
00:00
Nutrition Facts
Serving Size140 г стейку + 2 ст. ложки масла зі смаженого манго