222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тісто дріжджове
Риба - 600 г філе
Цибуля - 4 шт.
Рис відварений розсипчастий
Борошно - 10 г
Петрушка - зелень
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
ФАРШ:
1Філе риби нарізати маленькими шматочками, покласти в каструлю, залити невеликою кількістю води і тушкувати на малому вогні до готовності.
2Потім рибу вийняти, нарізати на дрібні шматочки, охолодити, додати пасеровану цибулю, розсипчастий відварений рис, сіль, перець, рубану зелень петрушки, а також влити відвар, в якому варилася риба. Все перемішати.
РОЗТЯГАЇ:
1Приготувати дріжджове тісто та розділити на порції.
2Кожен шматочок розкачати, в середину викласти фарш. Краї шматочків защепити. Розтягаям надати круглу або овальну форму, посередині залишити отвір.
3Підготовлені розтягаї покласти на змащене деко, залишити в теплому місці для настоювання на 30 хвилин.
4Потім деко поставити в розігріту духовку, випікати до золотистої скоринки.