Торт «Диво»
Торт «Диво»

Торт «Диво»

    , , ,

22 Березня, 2020

Встречаем Новый год и Рождество. Лучшие рецепты для праздничного стола (Для дома, для семьи)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Маргарин - 250 г

Цукор - 200 г

Яйця - 4 шт.

Сода - 1 ст. ложка

Горілка - 2 ст. ложки

Борошно

ДЛЯ СМЕТАННОГО КРЕМУ:

Сметана - 300 г

Цукор - 150 г

Какао - 1 ст. ложка

ДЛЯ ВЕРШКОВОГО КРЕМУ:

Молоко - 250 мл

Яйця - 1 шт.

Цукор - 150 г

Борошно - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 200 г

ДЛЯ ДЕКОРУ:

Волоські горіхи

Directions

1Маргарин і цукор покласти в каструлю і поставити на водяну баню, додати мед і розтопити, постійно помішуючи. Трохи остудити і додати 2 збитих яйця, ретельно перемішуючи, влити горілку. Потім додати соду і, коли маса збільшиться в об'ємі та побіліє, зняти каструлю з вогню. Всипати борошно і замісити тісто.

2Розділити тісто на 7‑8 частин і розкачати кожну.

3Випікати коржі на посипаним борошном деку.

4СМЕТАННИЙ КРЕМ: Збити сметану з цукром, додати трохи какао.

5ВЕРШКОВИЙ КРЕМ: Розтерти яйце з цукром, влити молоко і додати борошно, все добре перемішати і поставити на повільний вогонь. Коли маса загусне, зняти з вогню й остудити, додати збите вершкове масло.

6Половину охололих коржів змастити сметанним кремом, половину - вершковим. Укласти їх по черзі один на одного, прикрасити поверхню торта волоськими горіхами.

00:00