Пудинг рисовий з полуницею
Пудинг рисовий з полуницею

Пудинг рисовий з полуницею

  ,

22 Березня, 2020

Записки шеф-повара 2015 №6

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис краснодарський круглозернистий - 1 склянка

Полуниця - 300 г

Молоко - 1 л

Безе - 8 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Ванільний цукор - 2 ч. ложки

Масло вершкове - 10 г

Сіль

Directions

1Рис промити, всипати в кипляче молоко, додати ванільний цукор, 2 ст. ложки цукру та дрібку солі. Зменшити вогонь, варити 25‑30 хвилин.

2Вимкнути вогонь, додати масло, перемішати, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.

3ПОЛУНИЧНИЙ СОУС: Відкласти 8 ягід полуниці для прикрашання, інші подрібнити в блендері з залишками цукру.

4Розкласти рисову кашу по тарілках, розкришити зверху безе, полити полуничним соусом, прикрасити ягодами.

00:00