Макарони з підливою солодкою макаронні вироби дієтичне харчування 23 Березня, 2020 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит) Ingredients Макарони Вода ДЛЯ СОЛОДКОГО СОУСУ: Журавлина - 100 г Цукор - 60 г Крохмаль картопляний - 15 г Сметана - 15 г Вода - 1 склянка Directions 1Макарони відварити, як зазвичай, відкинути на друшляк. 2При подачі макарони полити соусом. СОЛОДКА ПІДЛИВА: 1Журавлину перебрати, вимити і протерти крызь сито. Сік віджати і процідити. 2Вичавки залити гарячою водою і проварити при слабкому кипінні 10‑15 хвилин, процідити. 3Частину відвару охолодити і розвести в ньому крохмаль. 4В решту додати цукор, довести до кипіння та при помішуванні влити крохмаль, знову довести до кипіння і додати віджатий сік і сметану.Дієта при гіпертонії 00:00