Борошно пшеничне або кукурудзяне - 1 ст. ложка
Сметана - 150 г
Сіль
Directions
1Баранину, добре промиту й очищену від плівок і жиру, нарізати смужками впоперек волокон.
2Шматочки баранячого жиру розтопити на сковороді й обсмажувати в ньому м'ясо 3‑5 хвилин.
3Потім додати сіль, влити кип'ячену воду і тушкувати до напівготовності м'яса.
4Квасолю, попередньо відварену в підсоленій воді до напівготовності, покласти в сковороду з м'ясом і продовжувати тушкувати.
5Через 5‑10 хвилин додати нашатковану кільцями ріпчасту цибулю та подрібнений часник, пшеничне або кукурудзяне борошно, влити олію та сметану. Коли квасоля і баранина стануть м'якими, страва готова, зняти посуд з вогню.
6Розкласти м'ясо та квасолю по тарілках і подавати до столу.