Пиріжки листкові з креветками та горбушею
Пиріжки листкові з креветками та горбушею

Пиріжки листкові з креветками та горбушею

      

27 Березня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тісто листкове - 500 г

Креветки очищені - 200 г

Горбуша - 200 г філе

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 2 ч. ложки

Яйця - 1 жовток

Паприка мелена

Directions

1Філе горбуші нарізати тонкими смужками та смажити разом із креветками у вершковому маслі 3 хвилини на сильному вогні.

2Потім додати паприку та соєвий соус, перемішати, зменшити вогонь і готувати ще 3 хвилини.

3Тісто розкачати в пласт завтовшки 0,5 см і нарізати шматочками квадратної форми.

4На середину кожного квадрата викласти трохи начинки, сформувати пиріжки та змастити поверхню жовтком.

5Випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці 15‑20 хвилин.

00:00

Nutrition Facts

Calories347 ккал