1Курку вимити, висушити, натерти сіллю та спеціями, змастити майонезом. Залишити маринуватися в холодильнику на 1 добу.
2Замісити тісто, змішавши борошно, воду й 1 ч. ложку солі.
3Курку начинити гречкою та грибами, укладаючи по черзі гречку, невеликі шматочки вершкового масла та гриби.
4Тісто розкачати шаром в 2‑3 мм, покласти на нього курку. Загорнути тісто конвертом, щоб курка повністю опинилася всередині нього. Стики тесту защипнути.
5У чашу мультиварки налити трохи олії, нею змастити і чашу. Курку укласти в чашу, стежачи, щоб у тісті не було дірок: весь сік має залишитися всередині. Встановити на 1,5 години режим «Випічка», потім акуратно перевернути і встановити той самий режим ще на 1,5 години.