Коровай пшоняний
Коровай пшоняний

Коровай пшоняний

  ,     

6 Квітня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Пшоно - 1,5 склянки

Молоко - 3 склянки

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 50 г

Сухарі панірувальні - 0,5 склянки

Родзинки без кісточок - 0,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Ванілін

Сіль

Directions

1Зварити в'язку пшоняну кашу на молоці. Охолодити.

2Відокремити яєчні жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукром, змішати з охолодженою кашею. Білки добре збити і також змішати з кашею. Додати родзинки, розчинений у гарячій воді ванілін і перемішати.

3Круглу форму змастити маслом, посипати сухарями, викласти в неї кашу і запікати в духовці 15-20 хвилин при 230°С.

4Подавати коровай зі сметаною або варенням.

00:00