Перепели з картоплею

    

10 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Перепели - 3 тушки

Картопля - 5 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сир твердих сортів - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Сметана - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Дрібно нарізати цибулю.

2Налити в мультиварку олію та пасерувати на ній цибулю в режимі «Випічка» 10 хвилин.

3Картоплю нарізати кружечками та покласти в мультиварку шарами. Кожен шар трохи посолити і поперчити.

4Перепелів розібрати на великі шматки, посолити, поперчити та укласти на картоплю.

5Змішати сметану з томатною пастою. Залити цим соусом вміст мультиварки та готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин.

6Нарізати соломкою солодкий перець, натерти на крупній тертці сир.

7Відсунути перепелів в бік та обережно перемішати картоплю з цибулею. Покласти все, як і було. Посипати сиром і солодким перцем і включити режим «Тушкування» на 20 хвилин.

00:00