Салат із птиці зі спаржею та шіїтаке салати японська кухня 18 Квітня, 2020 Японская кухня Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Курка - 200 г відвареного м'яса Індичка - 150 г відвареного м'яса Шіїтаке мариновані - 150 г Спаржа консервована - 100 г Олія - 2 ст. ложки Соєвий соус - 1 ч. ложка Вино мірін - 1 ч. ложка Імбир маринований тертий - 1 ч. ложка Салат зелений - листя Сіль Directions 1Листя салату вимити, обсушити, викласти на блюдо. 2М'ясо курки та індички нарізати соломкою, гриби та спаржу - невеликими шматочками. 3Змішати гриби і спаржу з куркою та індичкою, трохи посолити, викласти на листя салату. 4СОУС: Змішати олію з імбиром, соєвим соусом і вином мірін. 5Полити салат соусом, поставити на 30 хвилин, в холодильник, потім подати до столу. 00:00 Nutrition Facts Calories366 ккал