Кисіль з малини та чорної смородини
Кисіль з малини та чорної смородини

Кисіль з малини та смородини

    

27 Квітня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Смородина чорна - 250 г

Малина - 250 г

Крохмаль - 2‑3 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік)

Цукор

Вода

Directions

1Ягоди вимити, перебрати, покласти в чашу мультиварки та пересипати цукром. Закрити кришку мультиварки та встановити режим «Випічка» на 20 хвилин.

2Потім відкрити кришку, додати в чашу кип'ячену воду, добре перемішати та дати охолонути.

3Процідити морс і вилити його в чашу мультиварки, залишивши половину склянки. Також в чашу додати сік лимона за смаком.

4У склянку з морсом додати крохмаль, добре розмішати та дати набрякнути.

5Встановити режим «Варка на пару» на 10 хвилин, потім влити крохмаль в підігрітий морс. Перемішати кисіль і закрити кришку. Дати настоятися 30 хвилин.

00:00