Суп з перепелами, брюссельською капустою та картоплею перші страви 12 Грудня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 3 л Ingredients Перепела - 500 г Брюссельська капуста - 400 г Картопля - 600 г Морква - 150 г Цибуля порей або ріпчаста - 150 г Перець Сіль Directions 1Перепелів розрізати по грудках на 2 частини, залити водою, варити 15 хвилин після закипання. 2Цибулю порей нарізати кільцями (ріпчасту дрібно нарізати). Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками. Моркву натерти на середній тертці. 3У бульйон з перепелами додати картоплю, довести до кипіння. 4Додати моркву і цибулю. Варити до готовності картоплі. Якщо необхідно, посолити. 5Додати брюссельську капусту, посолити, поперчити, варити 10-15 хвилин.Суп виходить не тільки смачним, але і корисним. У м'ясі перепелів міститься маса корисних речовин. Замість перепелів можна використовувати курку - філе, крильця і гомілки. 00:00