1Яйця змішати з цукром, додати подрібнене вершкове масло, сіль, соду, борошно, все ретельно перемішати.
2Тісто скачати в кулю, загорнути у фольгу та покласти на 20‑30 хвилин у холодильник.
3Тісто викласти на посипаний борошном стіл, розкачати в широкий валик, розділити на рівні частини та помістити їх в змащені маслом гофровані формочки, щільно притиснути тісто до країв.
4НАЧИНКА: Яйця, кленовий сироп, цукор, вершкове масло, ванілін і залишки солі збити до однорідної маси, додати подрібнені горіхи та ще раз ретельно перемішати.
5Начинкою заповнити кошички.
6Поставити кошички на деко і помістити в розігріту до 180°С духовку на 15‑20 хвилин.