Салат з печериць з руколою
Салат з печериць з руколою

Салат з печериць з руколою

  

7 Травня, 2020

Школа гастронома 2013 №10 (228) Май

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рукола - 200 г

Печериці нарізані - 200 г (1 упаковка)

Лимон - 50 мл соку

Олія оливкова - 100 мл

Пармезан, нарізаний тонкими пелюстками - 60 г

Базилік зелений - 2 гілочки

Цукор - 1 щіпка

Сіль морська

Перець чорний мелений

Directions

1ЗАПРАВКА: У блендері збити масло, лимонний сік, нарізаний базилік, сіль, цукор і перець.

2Гриби викласти в глибоку миску, залити заправкою і дати їм замаринуватися 5‑10 хвилин.

3У центр тарілки викласти руколу, додати печериці та пелюстки сиру.

4Перед подачею на стіл полити салат залишками маринаду.

00:00