Перець болгарський з м'ясом (курячим)
Перець болгарський з м'ясом (курячим)

Перець болгарський з м’ясом (курячим)

    , ,

9 Травня, 2020

265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит)

Ingredients

Перець болгарський - 3 шт.

Курка - 200 г фаршу

Рис круглозерний - 40 г

Зелень нарізана - 3 ст. ложки

Directions

1ФАРШ: Рис промити і перемішати з курячим фаршем.

2Перець очистити від насіння і серцевини, зрізати верхівку.

3Готовим фаршем наповнити перець, закрити зрізаною верхівкою.

4Перець викласти у форму, поставити в духовку на 15‑20 хвилин.

5Перед подачею посипати нарізаною зеленню.

Протинабрякова дієта

00:00