Фета пряна
Фета пряна

Фета пряна

  

24 Травня, 2020

Домашняя кухня 2017 №8 (140) Август

Ingredients

Сир фета - 200 г

Чебрець - 1 гілочка

Базилік - 1 пучок

Перець чорний - 3 горошини

Перець гострий зелений - 1 стручок

Олія оливкова - 250 мл

Directions

1Фету нарізати середніми кубиками та викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.

2Листя базиліку нарізати досить крупно, а зелений перець, видаливши з нього насіння - нарубати дрібно.

3Викласти фету в скляну банку, додати базилік, зелений перець, гілочку чебрецю та горошини чорного перцю. Залити все оливковою олією і щільно закрити кришкою. Банку поставити в холодильник на кілька днів. Головне - дати сиру як слід замаринуватися.

4Потім пряну фету діставати шматочками прямо з розсолу, в ньому вона може зберігатися досить довго.

00:00