Канапе з сиром

    

13 Грудня, 2016

Бутерброды (Семь поварят)

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб, батон, багет - 300 г

Сир - 210 г

Масло вершкове - 40 г

Томатна паста - 20 г

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Батон нарізати скибочками, обсмажити на частині масла, охолодити.

2МАСЛЯНА СУМІШ: Половину залишків масла розтерти з томатною пастою.

3Грінки змастити тонким шаром масла та покласти на них по скибочці сиру такої ж форми та розміру. Оформити канапе, випустивши на них із фасонної трубочки трохи масляної суміші, посипати тертим сиром.

ВАРІАНТ 2:

1На хрустку зірочку з підсмаженого хліба товщиною 0,5-1 см покласти тонку скибочку сиру такої самої форми.

2Покрити в середині невеликою гіркою масла, змішаного з томатною пастою; зверху засипати тертим сиром.

00:00