Квасоля стручкова зелена з цибулею маринованою, селерою, яйцем і мигдалем салати дієтичне харчування, здорове харчування 5 Червня, 2020 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит) Ingredients Квасоля стручкова зелена - 400 г Мигдаль нарізаний - 1/3 чашки Яйця - 1 шт. Селера - 1 стебло Цибуля червона - 0,5 шт. середньої Лимон - 1 ст. ложка соку Соєвий соус - 1 ст. ложка Вода - 0,25 склянки Цукор - 1 ч. ложка Олія оливкова - 2 ст. ложки Directions 1Цибулю очистити, нарізати кільцями. 2Замаринувати цибулю: соєвої соус змішати з лимонним соком, в нього викласти нарізану цибулю та залишити маринуватися на 1 годину. 3Яйце варити 6 хвилин, остудити, очистити і натерти на тертушці (можна використовувати тільки білок). 4У стручкової квасолі відрізати кінці, відварити, відкинути на друшляк, дати стекти воді, потім остудити, тонко нарізати. 5Стебла селери очистити від верхніх волокон, нарізати кільцями. 6Стручкову квасолю перемішати з селерою, замаринованою цибулею, натертим яйцем, нарізаним мигдалем, оливковою олією і перемішати.Протинабрякова дієта 00:00