Морський окунь і рис коричневий з авокадо та манго
Морський окунь і рис коричневий з авокадо та манго

Морський окунь і рис коричневий з авокадо та манго

      

6 Червня, 2020

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 25 mins

Ingredients

Рис коричневий - 0,5 склянки

Сіль морська

Морський окунь - 125 г філе без шкірки

Цибуля червона - 0,5 шт.

Лайм - 1 шт. (сік) + 1 долька (необов'язково)

Кінза - 1 жменя дрібно нарізаного листя

Авокадо - 0,5 шт.

Оцет рисовий - 1 ч. ложка

Норі - 0,5 листа

Кавун, нарізаний кубиками - 0,5 склянки

Манго, нарізаний кубиками - 1/3 склянки

Редис - 2 шт.

Водяний крес - 1 жменька

Перець чилі червоний - 0,25 шт.

Кунжут чоний - 1 щіпка насіння

Directions

1Покласти коричневий рис і трохи морської солі в каструлю з 1 склянкою води. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь, накрити кришкою та варити 20‑25 хвилин або доки вода не поглинеться, а рис не стане ніжним. Відставити, не знімаючи кришки.

2Тим часом змішати у мисці нарізаного невеликі шматочки розміром на один укус морського окуня, дрібно нарізану червону цибулю та дрібку морської солі. Дати постояти 1 хвилину, перш ніж додавати сік половинки лайму та знову перемішати. Залишити ще на 5 хвилин, щоб риба «приготувалася» в цитрусовому соку, потім перемішати з листям кінзи.

3Нарызати авокадо на шматочки приблизно такого ж розміру, як і манго, та перемішати з соком другої половинки лайму, щоб запобігти знебавленню.

4Розпушити рис виделкою, потім перемішати з рисовим оцтом та дрібно нарізанм і висушеним норі.

5Покласти рис у чашу, зверху викласти суміш з морського окуня, а потім додати кавун, манго, авокадо, тонко нарізаний редис і водяний крес. Посипати тонко нарізаним червоним перцем чилі та насінням чорного кунжуту і додати лаймову дольку (за бажанняя), щоб вичавити її над чашею.

00:00

Nutrition Facts

Calories598 калорій
Sodium299 мг
Protein29 г
Cholesterol71 мг
Sugar15 г
Total Fat28 г
Saturated Fat6 г
Total Carbohydrates54 г
Dietary Fiber10 г