Піца морквяна піца духовка 7 Червня, 2020 1000 лучших рецептов пиццы (Ваш домашний повар) Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 200 г Вода питна - 0,8 склянки Дріжджі порошкоподібні - 18 г Олія - 4 ст. ложки Сіль - 0,5 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Морква солодка - 2 шт. Цукор - 50 г Масло вершкове - 10 г Directions 1Дріжджі розчинити в теплій воді, додати сіль, 1,5 ст. ложки борошна, розтерти ложкою до зникнення грудочок, залишити на 15‑20 хвилин в теплому місці. 2Додати олію і залишки борошна та замісити однорідне тісто. Залишити його в теплому місці, доки обсяг маси не збільшиться приблизно в два рази. 3Потім розкачати тісто тонким шаром, викласти на змащене маслом деко та розрівняти. 4Натерти моркву на крупній тертці та перемішати з цукром. 5На тісто, змазане вершковим маслом, викласти моркву. Підняти краї піци. Поставити в заздалегідь розігріту духовку і запекти до готовності. 00:00