Айва у власному соку
Айва у власному соку

Айва у власному соку

  

8 Червня, 2020

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Айва

Directions

1Відібрати найкращі плоди, звільнити їх від стеблинок і укласти шарами в невеликі дерев'яні діжки або глиняні горщики, скляні банки.

2А плоди погірше, пошкоджені, дрібно порубати, покласти в каструлю і поставити на невеликий вогонь. Коли айва пустить сік, зняти з вогню.

3Сік вичавити крізь марлю або сито, обов'язково остудити і залити ним вже приготовлену айву.

4Зверху покласти дерев'яне коло і вантаж. Банку зав'язати марлею або папером і зберігати в сухому прохолодному місці.

5З цієї айви взимку вийде чудова начинка для пирога або гарнір до м'ясних страв.

00:00