Яблука та груші у власному соку
Яблука та груші у власному соку

Яблука та груші у власному соку

  

14 Червня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 1 кг

Груші - 1 кг

ДЛЯ СОКУ:

Яблука - 2 кг

Груші - 2 кг

Directions

1Фрукти вимити, видалити черешки, шкірку, вирізати серцевину.

2Частину очищених яблук і груш нарізати тонкими дольками та сушити на сухій сковороді до золотисто-коричневого кольору.

3Приготувати окремо яблучний та грушевий соки в рівних пропорціях.

4Коли фруктові дольки охолонуть, скласти їх в скляну банку і залити соком.

5Пастеризувати, закрити банку металевою кришкою.

00:00