Зморшки (тушковані з цибулею та часником) страви з грибів здорове харчування 17 Червня, 2020 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Зморшки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Лавровий лист - 1‑2 шт. (за бажання) Часник - 2 зубчики Сіль Directions 1Зморшки вимити, нарізати навпіл і замочити у воді на 30 хвилин. 2Потім ще раз промити і варити в підсоленій воді 30 хвилин, знімаючи піну. 3Потушкувати нарізану кільцями ріпчасту цибулю, викласти на зморшки, посолити (можна додати в сковорідку лавровий лист) і тушкувати 30 хвилин. 4За 5 хвилин до закінчення приготування додати дрібно нарізаний часник. 00:00