Баранина з гірчично-фісташковою скоринкою, баранина з горіховою скоринкою
Баранина з гірчично-фісташковою скоринкою, баранина з горіховою скоринкою

Баранина з гірчично-фісташковою скоринкою / горіховою скоринкою

  

13 Грудня, 2016

Блюда для девичника
Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 800 г м'якоті

Гірчиця готова - 2 ст. ложки

Олія - 1 ст. ложка

ДЛЯ СОУСУ:

Фісташки рубані - 100 г

Бульйон із баранини - 250 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Душиця сушена мелена - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баранину посолити, поперчити й обсмажити цілим шматком на олії, потім вийняти та поставити в тепле місце.

2СОУС: Цибулю дрібно порубати та спасерувати на жирі, що залишився. Влити бульйон, уварити наполовину. Приправити соус сіллю, перцем та душицею.

3Підготовлене м'ясо змастити гірчицею, посипати фісташками та запікати в розігрітій до 200°С духовці 5-7 хвилин.

4Печеню розрізати на порції та подавати разом з приготовленим соусом. Гарнірувати смаженими овочами.

00:00