Кефаль, фарширована грибним жульєном
Кефаль, фарширована грибним жульєном

Кефаль, фарширована грибним жульєном

  ,   

20 Червня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кефаль - 2 шт. середніх

Печериці - 200 г

Сир творожний - 50 г

Сир твердих сортів - 30 г

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 1 шт. велика

Олія - 2‑3 ст. ложки

Вино біле - 2‑3 ст. ложки

Лимон - 1‑2 ст. ложки соку

Зелень петрушки

Зелень кропу

Суміш спецій для риби

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу почистити, випатрати, видалити зябра, хребті та ребра (зсередини). Промити тушки, змастити сіллю, перцем і лимонним соком.

2Гриби порізати пластинками, цибулю - півкільцями. Обсмажити гриби та цибулю на сковороді або в чаші мультиварки на олії 5‑7 хвилин.

3Творожний сир нарізати шматочками по 1‑2 см, твердий натерти на крупній тертушці. Зелень дрібно нарізати.

4З'єднати гриби з цибулею, сирами, зеленню, додати біле вино та перемішати. Влити в масу злегка збите яйце та знову перемішати, додати сіль, спеції та перець. Цим жульєном нафарширувати рибні тушки разом з головами. В одному або декількох місцях скріпити боки кожної тушки зубочистками.

5Змастити чашу мультиварки олією, покласти рибу, скропити її зверху олією та встановити режим «Випічка» на 30 хвилин.

00:00