Кефаль, фарширована грибним жульєном
страви з грибів, страви з риби мультиварка
20 Червня, 2020
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Кефаль - 2 шт. середніх
Печериці - 200 г
Сир творожний - 50 г
Сир твердих сортів - 30 г
Яйця - 1 шт.
Цибуля - 1 шт. велика
Олія - 2‑3 ст. ложки
Вино біле - 2‑3 ст. ложки
Лимон - 1‑2 ст. ложки соку
Зелень петрушки
Зелень кропу
Суміш спецій для риби
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Рибу почистити, випатрати, видалити зябра, хребті та ребра (зсередини). Промити тушки, змастити сіллю, перцем і лимонним соком.
2Гриби порізати пластинками, цибулю - півкільцями. Обсмажити гриби та цибулю на сковороді або в чаші мультиварки на олії 5‑7 хвилин.
3Творожний сир нарізати шматочками по 1‑2 см, твердий натерти на крупній тертушці. Зелень дрібно нарізати.
4З'єднати гриби з цибулею, сирами, зеленню, додати біле вино та перемішати. Влити в масу злегка збите яйце та знову перемішати, додати сіль, спеції та перець. Цим жульєном нафарширувати рибні тушки разом з головами. В одному або декількох місцях скріпити боки кожної тушки зубочистками.
5Змастити чашу мультиварки олією, покласти рибу, скропити її зверху олією та встановити режим «Випічка» на 30 хвилин.