Салат з тріски з квасолею (зеленою стручковою)

    ,

14 Грудня, 2016

365 рецептов новогоднего стола

Ingredients

Тріска - 300 г філе

Квасоля зелена стручкова - 200 г

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Помідори черрі - 3 шт.

Оливкова олія - 4 ст. ложки

Лимон - 1 шт. (сік)

Часник - 2 зубчики

Зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю очистити від прожилок, відварити з сіллю.

2Подрібнену цибулю та терту моркву смажити в половині масла 5 хвилин.

3Філе нарізати соломкою, посолити і смажити ще 10 хвилин.

4Остудити підготовлені продукти, заправити сумішшю соку лимона з залишками олії та товченим часником. Поперчити та прикрасити половинками черрі та зеленню.

00:00