Груші у вині
Груші у вині

Груші у вині

      

27 Червня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Груші - 4 шт.

Вино десертне - 400 мл

Яйця - 2 білки

Ванільний цукор - 1 пакетик

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Directions

1Груші очистити, нарізати великими дольками, залити вином і додати ванільний цукор. Довести до кипіння та готувати на маленькому вогні під кришкою 5‑7 хвилин.

2Білки збити з цукровою пудрою в міцну піну.

3Груші викласти на змащене вершковим маслом деко, посипати корицею, зверху викласти білкову масу. Запікати в попередньо розігрітій духовці 5‑7 хвилин.

4Десерт подавати до столу в гарячому вигляді.

00:00

Nutrition Facts

Calories138 ккал