Варення-асорті (з аґрусу, груш і яблук)
Варення-асорті (з аґрусу, груш і яблук)

Варення-асорті (з аґрусу, груш і яблук)

  

8 Липня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 1 кг

Груші - 1 кг

Аґрус - 0,5 кг

Directions

1Яблука та груші вимити, видалити шкірку та серцевину. Аґрус перебрати і вимити

2Пропустити яблука та груші через м'ясорубку, з'єднати і перемішати. Пропустити через м'ясорубку агрус і додати до фруктової суміші.

3Фруктово-ягідну суміш перемішати і залишити на добу в холодильнику для появи соку.

4Після цього варення варити протягом 2 днів по 4 рази по 2 години.

5Готове варення зберігати в скляних банках під металевими кришками.

00:00