Гарбуз, тушкований з часником
Гарбуз, тушкований з часником

Гарбуз, тушкований з часником

    

9 Липня, 2020

Корейская кухня (1000 и один рецепт)

Ingredients

Гарбуз сирий - 800 г

Олія - 5 ст. ложок

Цибуля - 1 шт. середня

Часник - 3‑4 зубчики

Лимон - 2 ст. ложки соку

Борошно пшеничне або кукурудзяне - 2 ч. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Кориця - 0,5 ч. ложки

Вода - 2 склянки

Directions

1Гарбуз очистити від шкірки, звільнити від насіння і нарізати великими кубиками.

2Налити в глибоку сковороду олію, добре розігріти і викласти туди підготовлені шматочки гарбуза. Обсмажувати їх на середньому вогні 5‑6 хвилин.

3Потім додати гарячу воду, щільно закрити сковорідку кришкою і продовжувати тушкувати ще 5 хвилин.

4Влити лимонний сік, додати дрібно нарізану цибулю, товчений часник, корицю, всипати пшеничне або кукурудзяне борошно, посолити, акуратно перемішати та продовжувати тушкувати, доки скибочки гарбуза не стануть м'якими.

00:00