Паста болоньєзе
Паста болоньєзе

Паста Болоньєзе

  ,     

11 Липня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Паста коротка або довга будь-якого виду - 300 г

М'ясо - 500 г домашнього фаршу (свинина та яловичина)

Сир твердих сортів - 100 г

Помідори - 3 шт. великих

Томатна паста - 1 ст. ложка

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 середня

Перець болгарський - 1 шт.

Часник - 2‑4 зубчики

Олія

Вода - 300‑400 мл

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Базилік

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Моркву очистити та натерти на середній або крупній тертушці. Перець звільнити від плодоніжки з насінням і дрібно нашаткувати.

2Налити в чашу трохи олії, встановити режим «Випічка» та натиснути «Старт». Покласти в чашу фарш і обсмажити його, не закриваючи кришкою, до зміни кольору.

3Поки фарш обсмажується, почистити та дрібно нарізати цибулю, подрібнити в часниковому пресі або млинці часник. Додати цибулю та часник в чашу.

4Ще через 5 хвилин додати подрібнені моркву та перець, обсмажувати все ще 5 хвилин.

5У цей час підігріти воду. Покласти на фарш з овочами пасту, базилік, сіль, перець і залити її водою до верхнього рівню пасти.

6Коли макаронні вироби розм'якнуть, перемішати все, закрити кришкою та встановити режим «Плов». Після його відключення паста буде готова.

7Поки готується паста, натерти сир і дрібно нарізати зелень. Посипати ними гарячу пасту при подачі.

00:00