Паста Болоньєзе
макаронні вироби, страви з м'яса італійська кухня мультиварка
11 Липня, 2020
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Паста коротка або довга будь-якого виду - 300 г
М'ясо - 500 г домашнього фаршу (свинина та яловичина)
Сир твердих сортів - 100 г
Помідори - 3 шт. великих
Томатна паста - 1 ст. ложка
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 середня
Перець болгарський - 1 шт.
Часник - 2‑4 зубчики
Олія
Вода - 300‑400 мл
Петрушка - зелень
Кріп - зелень
Базилік
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Моркву очистити та натерти на середній або крупній тертушці. Перець звільнити від плодоніжки з насінням і дрібно нашаткувати.
2Налити в чашу трохи олії, встановити режим «Випічка» та натиснути «Старт». Покласти в чашу фарш і обсмажити його, не закриваючи кришкою, до зміни кольору.
3Поки фарш обсмажується, почистити та дрібно нарізати цибулю, подрібнити в часниковому пресі або млинці часник. Додати цибулю та часник в чашу.
4Ще через 5 хвилин додати подрібнені моркву та перець, обсмажувати все ще 5 хвилин.
5У цей час підігріти воду. Покласти на фарш з овочами пасту, базилік, сіль, перець і залити її водою до верхнього рівню пасти.
6Коли макаронні вироби розм'якнуть, перемішати все, закрити кришкою та встановити режим «Плов». Після його відключення паста буде готова.
7Поки готується паста, натерти сир і дрібно нарізати зелень. Посипати ними гарячу пасту при подачі.