Пиріжки з сиром пиріжки висококалорійне 20 Липня, 2020 Булочки и пирожки (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 15-20 шт. Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 250 г Яйця - 1 шт. Сметана - 3 ст. ложки Сіль - 0,2 ч. ложки Масло вершкове або маргарин - 50 г ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир сулугуні або твердий - 200 г Мед - 6 ст. ложок Лимон - 1 шт. (терта цедра) ДЛЯ СМАЖЕННЯ: Олія - 2 склянки Directions 1ТІСТО: Борошно посікти з маслом, додати яйце, сметану та сіль. Замісити тісто та витримати його в холодильнику 30 хвилин. 2НАЧИНКА: Сир натерти на крупній тертці та змішати з цедрою. 3Тісто тонко розкачати, вирізати кружальця діаметром 10 см. На кожен покласти трохи начинки, згорнути у формі півмісяця і притиснути краї. 4Смажити пиріжки у великій кількості лдії до золотистого кольору, викласти на паперовий рушник, щоб увібрався жир. 5Пиріжки покласти на блюдо та полити медом. 00:00